Grandin ITC

16. november 2011

Nu övertar vi Evighets Verksamhet

I November 2011 slogs Evighets versamhet samman med Grandin ITC. Detta gjordes eftersom Marco blivit erbjuden en tjänst som marknadschef på Muovitech. Marco kommer under en tid att deltid hjälpa oss under överlämning av kundinformation, pågående projekt etc.

Personalen på Grandin ITC avser att fortsätta vara Er leverantör av de tjänster Ni tidigare anlitat Evighet att utföra. Produktutbudet och personalstyrkan är något större men servicekänslan är densamma.

Lite kort om oss:

Grandin ITC är ett väletablerat IT-konsultbolag i Borås som varit verksamma sedan 1996. Vår fokus är en professionell och personlig service till våra kunder inom alla IT-relaterade produkter och tjänster. Vi vänder oss främst till små och medelstora företag i och runt Borås kommun. Hos oss har Ni som kund en egen kontaktperson Ni alltid kan kontakta för frågor eller support. Vårt mål är att vara väl insatta i just Er verksamhet och Era speciella behov. Det för att kunna garantera att vi levererar lösningar som fungerar bäst för just Er.

Ni når oss på telefon 033-43 00 459
www.grandinitc.se

mvh


Robin Grandin